Västmanland

Rasringens uppfödare i Västmanland

 

Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi). Mer om vad du bör tänka på innan ditt kattköp hittar du här.

                                 

SE*Korsárs Katten

Eva-Karin & Mikael Korsár

Ort: Kopparberg

Tel: 070-55 302 87

e-post: korsarskatten@telia.com

Hemsida: www.korsarskatten.n.nu


Presentation:


S*Skästas Maine Coon

Helene Lingvall

Ort: Västerås

Tel: 0721555977

e-post: helene.lingvall@hotmail.com

Hemsida: www.skastas.com


Presentation:

Hej! Helene heter jag och bedriven en liten uppfödning i västerås. Bor på landet med min sambo, två barn, två hundar och 3 maine coons. Väntar första kullen i mars 2020. Katterna som vi föder upp är alla hälsotestade, följer rasstandarden och underbara trevliga familjedjur. 

Kika gärna in på hemsidan för att följa våran resa 🥰

SE*Snöklockan

Veronica Lindgren

Ort: Västerås

Tel: 0707911446

e-post: veronicalindgren@ymail.com
Presentation:

Jag heter Veronica Lindgren och jag är diplomerad uppförare i Sverak av rasen Maine Coons. Mina avelskatter är alla hälsotestade enligt Sveraks rekommendation. Kattungar som säljs via mig är samtliga vaccinerade x 2, chippade och veterinärsbesiktade vid överlåtandet. Jag har även en avelshane som jag lånar ut till registrerade uppfödare av rasen. Kontakta mig för vidare info omkring detta.
Mina katter växer upp i ett lugnt och trevligt hem med mycket omsorg och omvårdnad. Deras välmående är viktigt för mig.
Se gärna min fb sida Snöklockan Maine Coons där jag regelbundet lägger upp bilder på mina katter samt deras bebisar. En spännande resa att följa:)

Lussebullens, SNRF (wcf)

Lisabeth Penn

Ort: Sala

Tel: 0709664162

e-post: info@lussebullens.se

Hemsida: lussebullens.se
Presentation:

Lussebullens är en liten uppfödning i hemma miljö. Här finns småbarn, lite större barn, hundar och katter som alla har något värdefullt att tillföra våra små i deras utveckling. Vi följer pawpeds hälsoprogram.